Lørdag den 17. november 2018 deltog Slægtshistorisk Forening for Brønderslev Egnen i “Slægtens Dag” i Østervrå Kulturhus. Østervrå Lokalhistoriske Forening stod bag arrangementet.

Allerede lidt over klokken 8 var Connie, Jytte og undertegnede klar til at rykke ind på den anviste stand, senere på formiddagen dukkede Jens og Leif op.
Arrangementet varede fra 10 til 16, og hele dagen var der en snak med de besøgende, men der var også tid til at udveksle erfaringer med de andre stande, bl.a. Stadsarkivet i Frederikshavn og en del lokalhistoriske foreninger.
I løbet af dagen var der forskellige foredrag i Kulturhusets lille sal.

Vi havde en rigtig god dag, og håber at nogle af de besøgende kigger forbi vores lokaler – både nybegyndere og slægtsforskere, der er gået i stå.

Britta