Lørdag den 5. november 2016 deltog Slægtshistorisk Forening for Brønderslev i “Slægtens Dag” i Maskinhallen i Frederikshavn fra kl 10 til 16.
Dagen var arrangeret af Slægts- og lokalhistorisk forening, Frederikshavn.

I løbet af dagen var arrangeret 3 foredrag, hvor man kunne få inspiration til at udvide sin slægtsforskning med alt det nye, som lægges ud på nettet.

Foreningen havde fået tildelt en gratis stand sammen med 12 andre foreninger, som var slægts- og lokalhistoriske foreninger i Frederikshavn Kommune.

Standen – med vores nyindkøbte Roll Up Banner

I pauserne mellem foredragene var vores stand fint besøgt af slægtsforskere, som ville høre om vi kunne hjælpe med oplysninger om slægter på Brønderslev-kanten og andre som bare gerne ville indvi os i deres oplevelser med slægtsforskning.

Slægtehistorisk Forening for Brønderslev fik i løbet af dagen lejlighed til at “kippe med flaget” et sted, hvor rigtig mange slægteforskere var samlet, og samtidig fik bestyrelsen også mulighed for at samle ny viden, som kan bruges hjemme i foreningen.

Britta